CATALÀ

DANI ALVAREZ, fotògraf, músic i serveis culturals

FOTOGRAFIA

Fotògraf autodidacte, vaig començar a fer fotos de concerts el 2011, amb especial predilecció pels grups de jazz de Barcelona.

He fet dues exposicions: “The way you look tonight, jazz ara i aquí” al bar La Ramona de Barcelona (abril-juny de 2013) i “En què pensen els músics”, a la galeria Artèria d’Igualada dins l’Estival de Jazz (juny-agost de 2015) i a la sala Artte de Barcelona a partir del 5 desembre de 2015. Aquí podeu llegir l’entrevista que em fan fer a Enderrock amb motiu d’aquesta exposició.

Hi ha fotografies meves als CDs Mans de Bridges Trio + David Soler (Quadrant Records), Las simples cosas de Dani Alvarez & Sergi Sirvent (PSM-Music), Live at Jamboree de Sergi Sirvent Trio (Produccions Jazzenviu), Les narrations de Marcel·lí Bayer (Whatabout Music), Llorona de Mariola Membrives (Whatabout music), Live at Jamboree de Free Art Ensemble + Agustí Fernández, Alright again de Walk Tall i Entre tierras de Coetus (Temps Records).

Hi ha fotos meves als webs de Coetus, Bridges Trio, Marcel·lí Bayer, Claudia BardagíInsòlit Trio, Judit Neddermann, Venancio y los Jóvenes de AntañoNelson Project, Oriol RocaMarco Mezquida i Gabacho Marocconection, entre d’altres.

MÚSICA

Format com a fagotista al Conservatori Municipal de Barcelona, actualment sóc cantant de Dani Alvarez-Juan Pablo Balcázar-Jaume Llombart (música popular llatinoamericana) i del grup Venancio y los Jóvenes de Antaño. També he passat per Nenê Gandaia (samba-funk), The Swingin’ Fruphones (swing), Dani Alvarez & Sergi Sirvent (boleros i cançó sentimental), Un gorrión sentimental (tangos amb Bartolomeo Barenghi) i Disidentes del Orfeón de Minsk (jazz canalla), i he tocat a trio amb Juan Pablo Balcázar & Oriol Roca i amb Santi Careta & Marcel·lí Bayer.

ALTRES FEINES REMUNERADES

Llicenciat en Humanitats per la UPF, treballo en diferents àmbits relacionats amb la gestió i els serveis culturals, especialment en la gestió d’arxius fotogràfics, la divulgació del patrimoni i el món editorial.

He treballat, entre d’altres, per les editorials Random House Mondadori i Acantilado, per a l’Obra Social de Catalunya Caixa (a la Fundació Un Sol Món, la Fundació Caixa Catalunya i l’Arxiu Fotogràfic de la Pedrera), la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i la Fundació Toni Catany.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s